T&T

T&T inviterer dig med ind i deres samtaler om livet.


Du kan finde samtalerne og selv deltage på Facebook ved at klikke på billedet herunder.


Samtalerne finder du også som podcast på Spotify, på Instagram og på Youtube.

Morgenshot med T&T  

Fællesskab med nærvær

RO, VARME & 100 % TILSTEDEVÆRELSE

Under forløbet oplevede jeg ro, varme og 100 procent tilstedeværelse fra Trines og Thunes side. Dette ”helle” rum, som vi sammen fik skabt, var meget magisk.


Jeg fik en del indsigter som har åbnet mine øjne op for nye muligheder, som jeg ikke tidligere så -  særligt i mit arbejdsliv. Og indsigter som personligt, har givet mig mere indre ro og selvværd.


​Det jeg tager med mig fra forløbet er, at jeg er blevet bedre til at mærke efter og finde min indre ro, inden jeg tager en større beslutning.


Jeg er blevet mere nysgerrig på livet, og hvad det byder mig.


Jeg opdager nye gaver/muligheder som ”falder” ned i min turban -  gaver, som jeg førhen ville have ignoreret. I dag nyder jeg disse gaver/muligheder, og mærker efter hvad jeg har lyst til, og det giver mig et stort smil på læben hver gang.


Hvis du har lyst til at blive klogere på dig selv, verden og medmenneskerne omkring dig, så tillad dig selv at tage dette forløb."  

Linnea Lykkegaard Laursen

- Designer

Annelise Thune er certificeret Life & Business Coach, 3P Coach og Gruppe Facilitator, og interessen for det fysiske, mentale og åndelige samspil er stor. Annelise har fordybet sig i forståelsen fom De Tre Principper siden 2017.

Thunes mission er at guide mennesker mod større forståelse og indsigt i principperne bag vores mentale design, så flere lever et liv med ro, glæde og kærlighed.


Sammen er vi

Trine Høhrmann har en M.A. i Jungian Counseling Psychology, en B.A. i psykologi og filosofi med vægt på naturen som terapeutisk "redskab", 3P Coach, samt en NLP Master Practitioner. Trine har fordybet sig i forståelsen om De Tre Principper siden 1996.

Trines unikke tilgang og store forståelse for, hvordan mennesker finder ro, hjælper klienter og kursister med at finde ind til deres kerne og livsformål.

Læs mere om Trine her.