Om Annelise

Min baggrund


Ledelse, undervisning, formidling, coaching og facilitering


Jeg har mere end 25 års erfaring som underviser og leder i uddannelses-sektoren og forsvaret.


Mine uddannelser starter i en mellemlederuddannelse i forsvaret,  læreruddannelse for både børn og voksne og en Diplom i Ledelse med fokus på forandring og strategi.


Jeg er certificeret Life & Business Coach, 3P Coach og Gruppe Facilitator, og min interesse for det fysiske, mentale og åndelige samspil er stor.

  • Forfatter til bogen Ordflow i Reservatet
  • Medforfatter til bogen Livet har dig - Seksten fortællinger om vejen fra styring og kontrol til nærvær og trivsel.
  • Udgiver podcasten En verden af tanker.

Min interesse for menneskers udvikling og læring, kommunikation og relationer har ledt mig dybere ind i vores mentale design og medfødte sunde fundament som menneske.


Jeg er dykket ned i, hvordan vores mentale og biologiske processer påvirker vores krop og sind, og jeg formidler bl.a. min viden via podcasten En verden af tanker.

Ordflow i Reservatet

Ordflow i Reservatet


Ordflow i Reservatet er en kærlighedsfontæne. En leg med ord. Sproget tages ind bag formen og serveres på ny form med største kærlighed. Ord sættes sammen og skilles ad i forfatterens kærlige ordflow.

 

Ordflow i Reservatet skal nydes med åbent

hjerte, nysgerrighed og ro på intellektet.


Citat fra bogen: 

”Mental båndbredde i

Zonen A Myg Da La Ik´

styr på form

bar natur

slikkets motionscenter gir bløde pakker

snart kommer openergihammer

snart

lige om lidt

skal bare

dø”

Livet har dig

Livet har dig


Citat fra bogen:

Nøgen på en isflage

Hvis vores fabriksindstillinger er ro, klarhed, indre visdom og kærlighed, hvis alt, hvad vi søger, allerede er i os, hvorfor kan jeg så ikke få øje på det?...


...Indsigt er at vågne op og se det vi intuitivt ved i forvejen. Han talte om min indre diamant, og pegede mig i en anden retning end der, hvor jeg selv søgte. Det er en følelse, en fornemmelse, en viden som guider os. En livskraft med power.

 

Kærlighed og forståelse er alt der skal til. Når man får en indsigt, falder man fra hjerne til hjerte...


...Rejsen var udfordrende, fordi jeg ikke kunne finde vej. Jeg kunne ikke se meningen, selvom jeg gjorde alt det, jeg mente var rigtigt for mig. Jeg havde fået et glimt af noget, men kunne ikke rigtig se. Mit kontrolgen satte stærkt ind. Jeg kan godt, jeg skal bare lige…

En verden af tanker

En verden af tanker


Facilitator & Coach Annelise Thune sætter lys på tankernes powerfulde kraft og inviterer dig med på en rejse ind bag vores oplevelser.


En rejse ind i vores tankeskabte verden og forståelse af vores medfødte mentale design. En forståelse som giver indsigt i vores fælles menneskelige måde at opleve livet på.


Annelise deler sin indsigt i, hvordan vi ved at lytte til vores intuition og livkraft får adgang til vores medfødte fundament af glæde, ro og kærlighed.


Alt hvad vi oplever, har afsæt i vores tanker, og jo mere bevidst vi er om, hvor vores oplevelse af verden kommer fra, jo klarere kan vi se. Højere bevidsthed, mere klarhed og indsigt genererer mere glæde, kærlighed, frihed og ro i livet.


Annelise sætter ringe i vandet.

Taknemmelighed

I hele 2020 sætter Annelise fokus på taknemmelighed ved at oploade en video hver dag på Youtube og i Facebookgruppen #Taknemmelighedskerne.


Se med her ved at følge linket på billederne:

Hvad siger andre om Annelise

RUMMET, SET & OMFAVNET

Jeg har hos Annelise Thune mødt en stærk kvindelig coach, hvor der er no-nonsens.


På en yderst kompetent og empatisk facon, har hun flyttet mig tættere på min kerne, hvorfra jeg har kunnet fortsætte min "rejse".


Det har været hårdt, krævende, spændende og hele forløbet værd.


Under mit forløb, glemte jeg ofte tid og sted, og lagde coachingen trygt i Annelise Thunes hænder. Jeg har følt mig set, rummet og omfavnet, trods de konfronterende spørgsmål.


Spørgsmålene blev stillet, for at jeg kunne finde vejen frem mod mine mål. Det var ikke en vej, der var kendt på forhånd. Vi lagde sten for sten, mens vi gik ud af vejen.


Jeg kom i mål, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg bruger Annelise Thune som min coach. Hun kan varmt anbefales.


Anne-Louise Boelsmand

- Head of Middelschool

LYS FOR ENDEN AF TUNNELEN

Jeg startet forløb hos Thune på et tidspunkt, hvor jeg syntes mit liv var kørt fast. Mit arbejdsliv kørte ikke som jeg ønskede. Tænkte det kunne jeg måske få hjælp til.


Startet så mit forløb. Blev lige i øjeblikket lidt overrasket over det pludselig var mig selv der kom igennem møllen. Men med stor hjælp og guiden fra Thune kom jeg ud på den anden side, som en meget gladere person. Som pludselig kunne se lys forenden af tunnelen.


Jeg blevet bedre til vende min tanke om. Meddele når jeg syntes ting sårede mig, gjorde mig vred eller skuffet på mere fornuftig måde. Så andre forstår mig bedre. Samtidig er mit arbejdsliv ændret med stor forandring og en meget dejlig fremgang i min klinik.


Jeg vil med stor tak glæde mig over den hjælp jeg fik til at komme videre på gode måde og nyde mit liv fremover.


Anette Lillemose Sylvest

- Fodterapeut

ORDFLOW I RESERVATET

Kan varmt anbefale denne lille fine bog – fyldt med livsvisdom, leg med ord og kærlige og opløftende vendinger.


Intellektet bliver udfordret, og hjertet glædes over kærligheden til det skabende liv.


Det er lyrik på et højt plan. Og det er en bog, der kan læses igen og igen – hver gang som en ny oplevelse.

Kirja Horst Frederiksen

- Ressourcekonsulent

Min oplevelse som lœser af Ordflow i Reservatet er som at trœde ind i en forunderlig verden. 

   En verden som viser sig at vœre min egen set fra en anden vinkel.


Det er en leg med ord, sam-sœtninger og rytme, der formår at løsne fastskruede over-bevisninger og skabe plads til at lœserens oplevelse udvides, og i den åbenhed ligger glœde og forundring.

   En glad bog.


Trine Høhrmann

- Psykoterapeut