Fornemmelse for livet

Fornemmelse for livet

Indsigt

Glæde

Frihed

Natur

Fællesskab

Resiliens

Ro

Refleksion

Egenomsorg

En spirituel rejse for kvinder

Fornemmelse for livet er en invitation til kvinder, som ønsker at styrke deres forståelse af vores spirituelle natur. I løbet af 12 uger får du indsigt i, hvordan din oplevelse af livet skabes, og en forståelse af, at ro, glæde, frihed og ubetinget kærlighed er dit medfødte mentale fundament.


Spirituel rejse

Fornemmelse for livet er en spirituel rejse, hvor du vil opleve livets naturlige flow af håb, glæde, taknemmelighed og samhørighed som en uendelig kilde. Du vil opleve, at de svar du søger, opstår når du lytter til livet i dig, lytter til din mavefornemmelse, den universelle intelligens, som er den uendelige kilde du er.


Egenomsorg & Resiliens

Forløbet sætter lys på, hvad der sker, når vi går på kompromis med vores værdi som menneske, når vi til stadighed venter på at noget skal ske eller ikke synes vi er nok. Indsigt i, hvordan vores oplevelse af livet skabes, og hvad egenomsorg virkelig betyder, styrker din resiliens, og du vil opleve, at du føler dig bedre rustet til at møde livet som det udfolder sig.


Faciliteret fællesskab

Du får et fællesskab faciliteret af Thune, løftet af den naturlige resonans som opstår mellem mennesker i dybe nærværende samtaler. Samtaler som, med nysgerrig forståelse leder til refleksion og indsigt.


Indsigt

Få indsigt i, hvad der ligger i sætningen: Du er den bedste til at være dig!Forløbet er for dig som ønsker:

  • Et netværk af kvinder i Danmark.
  • At leve dit liv i frihed til at være den du er.
  • At ligge i blød to timer om ugen i ubetinget nærvær.
  • At leve dit liv med større ro, nærvær og kærlighed.
  • Leve et sundere, kærligere og lettere liv.
  • At få tillid til at lytte til din intuition.
  • Være mere nænsom ved dig selv.
  • Slippe dit mentale potentiale løs.
  • Leve et stærkt indsigtsfuldt liv som kvinde.


Du vil møde fantastiske gæstetalere, som har dyb forståelse af vores medfødte sundhed og fornemmelse for livet.


09/09 Annelise Thune

16/09 Mette-Louise Holland

23/09 Natasha Swerdloff

30/09 Charlotte Holst Schmid

07/10 Dorthe Myndal Fogtmann

14/10 Annelise Thune

21/10 Asta Nissen

28/10 Sanne Schroll Lønborg

04/11 Trine Høhrmann

11/11 Annelise Thune

18/11 Lotte Lykkegaard Laursen

25/11 Annelise Thune


Praktisk information

Forløbet er online på Zoom og strækker sig over 12 uger hver torsdag aften fra kl. 19.00-21.00.


Der bliver oprettet en lukket Facebook gruppe, hvor dialogen og fordybelsen kan fortsætte. Alle sessioner bliver optaget, så de kan ses efterfølgende.


Pris

2250 kr. inkl. moms. Reduceret pris for ledige og pensionister. Send en mail for yderligere oplysninger.


Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail til mig på annelise@annelisethune.dk. Tilmelding er bindende.


Har du spørgsmål er du meget velkomme til at kontakte mig.

Læs mere om gæstetalerne

Mette-Louise Holland

Jeg hedder Mette Louise, bor i Sorø sammen med min dejlige mand Jacob og vores 3 drenge og jeg er simpelt hen så glad og taknemmelig for mit fuldstændigt normale og helt vildt dejlige liv.

Jeg er psykolog og har egen praksis, derudover uddanner jeg, sammen med min mand, mennesker i at arbejde ud fra 3p forståelsen samt holder online kurser i forståelsen. Jeg har skrevet en bog om de tre principper der hedder "Dit selvhelbredende Sind - introduktion til din medfødte sundhed". For forståelsen er stadig meget ny i Danmark og jeg vil bare så gerne gøre alle, som er interesseret i mere glæde, ro og lethed, opmærksom på deres eget design, der allerede indeholder alt hvad de har ledt efter. Så de også kan holde op med at lede og komme i gang med at nyde livet :-)"

Læs mere om Mette-Louise 


Natasha Swerdloff

Læs mere om NatashaCharlotte Holst Schmid

Elsker at De 3 principper leves igennem os alle! Der er ikke en masse man skal huske eller gøre for at have glæde, kærlighed og trivsel i sit liv! Da Charlotte begyndte, at opleve, at hun ikke var afhængig af nogens kærlighed, for at føle hun var god nok. Så begyndte hendes liv at forandre sig. Hun begyndte til at føle meget mere glæde, ro, kærlighed og mindre stress i hverdagen, helt uden, at hun gjorde noget! Charlotte elsker at dele denne forståelse og en af hendes yndlings dage, er torsdage, hvor hun hænger ud som frivillig med de skønneste mennesker i "sin/deres hygge gruppe ", på et forsognshjem. Charlotte er medforfatter af LIVET HAR DIG ALTID, og LIVET HAR DIG ALTID også i krise tider. Charlotte er uddannet psykoterapeut, med en privat praksis hjemme i sin "have" samtidig med, at hun levere og mental sundheds undervisning til dele af hjemme plejen i Horsens kommune.♥️

Læs mere om CharlotteDorthe Myndal Fogtmann

Læs mere om Dorthe Sanne Schroll Lønborg

Sanne Schroll Lønborg er uddannet coach og underviser i mental sundhed og arbejder ud fra forståelsen af De Tre Principper. Sanne har altid stort fokus på vores intuitive visdom, som altid er tilgængelig for os og som guider os igennem livet. Når vi først får øje på denne visdom, er det som at opdage, at vi har en superkraft. Den kærlige følelse, som kommer med visdommen, fylder os og gør livet uendelig smukt - selv midt i alle de op- og nedture, som vi alle oplever gennem livet. Sanne er medforfatter til bøgerne LIVET HAR DIG og LIVET HAR DIG ALTID.

Læs mere om Sanne


Trine Høhrmann

Trine Høhrmann har en M.A. i Jungian Counseling Psychology, en B.A. i psykologi og filosofi med vægt på naturen som terapeutisk "redskab", 3P Coach, samt en NLP Master Practitioner. Trine har fordybet sig i forståelsen om De Tre Principper siden 1996.

Trines unikke tilgang og store forståelse for, hvordan mennesker finder ro, hjælper klienter og kursister med at finde ind til deres kerne og livsformål.

Læs mere om TrineAsta Nissen

Læs mere om AstaLotte Lykkegaard laursen

Læs mere om Lotte

Faciliteret 3P fællesskab

#mentalsundhed #livskvalitetiflow #livetsommenneske #3p #duernok

Faciliteret 3P fællesskab ~ hvor vi dykker ned i livets naturlige flow af håb, glæde og lethed


Forløbet er for dig, som har lyst til at deltage i et åbenhjertigt og nærværende fællesskab, hvor vi sætter vores nysgerrighed i spil og taler om, hvor vores oplevelse af livet kommer fra.


Vi taler om det livet bringer os og nogle gange byder os. Vi sætter 3P-lys på vores historier, facader, klistermærker, ønsker, blinde vinkler, uro og til tider bange tanker.


Du vil opleve, hvordan samtaler med udgangspunkt i De Tre Principper skaber rum til nye perspektiver, refleksion, forståelse og indsigt.


​Sammen dykker vi ned i vores medfødte mentale fundament, hvor ro, glæde, frihed og ubetinget kærlighed viser os vejen til vores sande natur.


Det praktiske:

​Max 6 deltagere

Opstart tirsdag d.14. september 2021 kl. 18.45-20.45

Vi mødes fem tirsdage i Herfølge syd for Køge.

Dato: 14/9, 21/9, 28/9, 5/10 & 12/10 kl. 18.45-20.45

​Jeg serverer kaffe, te, vand og lidt snacks.

Pris: 2500 kr.