Kærligt online fællesskab

Online fællesskaber er blomstret op under pandemien, da det giver mulighed for at være sammen og alligevel holde afstand.  T&T´s kærlige online-fællesskab er for dig, som har lyst til at få nye perspektiver på, hvordan du oplever større livskvalitet, ro, glæde og kærlighed.

 

Nye perspektiver og dybere forståelse opstår, når du lytter med åbent sind. Kender du det at nogen gange ”falder tiøren” pludselig og du siger ”Hvorfor har jeg ikke tænkt/vidst det noget før?” Det kalder vi indsigt, og vores forståelse stiger til et højere niveau.

 

Vi introducerer en forståelse, hvor du vil få dybere indsigt i, hvordan du oplever livet, og hvad der skal til for at bryde gamle vaner og mønstre. Vores online fællesskab vil bestå af nærværende indsigtsfulde samtaler og oplæg, som styrker din selvrefleksion og højner dit forståelsesniveau. ​Oplev magien og indsigter komme til live, når vi peger på den spirituelle formløse natur. Med nærvær fordyber os i Nu'et.

 

Vi skaber rum til ligeværdig dialog, hvor du vil hverken vil føle dig presset til at tale eller sidde med fornemmelsen at blive overset. Rammen er forståelse af vores medfødte mentale ressourcer. Du vil opleve, at det giver ro til at være dig, præcis som du er. Du vil mærke, at det du bibringer fællesskabet, er godt, at du er præcis som du skal være. Vi sætter lys på der hvor vi er ens, bag vores historier og tanker om, hvad der definerer os som mennesker.

 

Vores kærlige online-fællesskab er for dig, som har lyst til at få nye perspektiver på, hvordan du oplever større livskvalitet, ro, glæde og kærlighed.

 

Et liv, hvor det bliver lettere at træffe beslutninger, fordi du vil få indsigt i dine mentale ressourcer og dit forståelsesniveau højnes. Du vil opleve at føle dig fri, og livet vil føles som et flow af lethed og klarhed.

 

Fællesskabet er for dig som gerne vil:

  • Lytte mere til din intuition.
  • Ubesværet give slip på ubevidste begrænsende tankemønstre.
  • Slippe for bekymrede tanker og analyser af, hvordan dit liv burde udfolde sig.
  • Have større indsigt i, om dine tanker og handlinger støtter det liv, du gerne vil skabe for dig selv.
  • Have nemmere ved at skabe nye vaner, uden at det opleves som et tab.
  • Få fornemmelse af din indre GPS, som guider dig mod mental velvære, ro og klarhed.
  • Føle dig stærkere og klar til at navigere i dit liv uanset, hvad livet bringer.

 

Alle møder bliver optaget, så du har mulighed for at se dem i fred og ro når det passer dig. Hvis du er forhindret i at deltage, går du ikke glip af seancen.


Du vil få adgang til lukket Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til os og blive i dialogen med de andre deltagere.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information. Ring til Thune på tlf. 71789624 eller Trine på 27969647 og find ud af om forløbet er noget for dig.

Det praktiske


Der er plads til max 14 deltagere på holdet.


Pris: Kr. 1875,- 


Tidspunkt og datoer:
Gruppeopstart tirsdag den 16.3 kl. 19:00 - 20:30 (øvrige datoer: 23.3, 30.3, 6.4, 27.4, 4.5, 11.5, 17.7, 25.5 og 3.6 bemærk gang 8 og 10 er ikke tirsdage).

 

Sted:
Vi mødes på Zoom, en online platform, der er nem og lige til at bruge. Er du ny på Zoom? K​om trygt i gang med at bruge Zoom.

 

Tilmelding og betaling:
Du tilmelder dig ved at sende en e-mail til trine@lumeninspire.com med dit navn, telefonnummer. Herefter modtager du en bekræftelse med indbetalingsoplysninger. Når du har betalt, er din plads sikret og din tilmelding bindende. Kontakt Trine for muligheden om at indgå en aftale om ratebetaling.

Trine Høhrmann (th) er uddannet og arbejder som 3P facilitator, coach og terapeut. Læs mere her.


Annelise Thune (tv) er uddannet og arbejder som leder, coach og 3P facilitator.


Sammen er vi