Morgenshot med T&T

Morgenshot med T&T  

Fællesskab med nærvær

Morgenshot med T&T er for dig, som har lyst til at få nye perspektiver på, hvordan du oplever større livskvalitet, ro i sindet og glæde.

 

Et liv, hvor det bliver lettere at træffe beslutninger, fordi du vil få indsigt i dine mentale ressourcer og dit forståelsessniveau højnes. Du vil opleve at føle dig fri, og livet vil føles som et flow af lethed og klarhed.

 

Fællesskabet er for dig som gerne vil:

  • Lytte mere til din intuition.
  • Ubesværet give slip på ubevidste begrænsende tankemønstre.
  • Slippe for bekymrede tanker og analyser af, hvordan dit liv burde udfolde sig.
  • Have større indsigt i, om dine tanker og handlinger støtter det liv, du gerne vil skabe for dig selv.
  • Have nemmere ved at skabe nye vaner, uden at det opleves som et tab.
  • Få fornemmelse af din indre GPS, som guider dig mod mental velvære, ro og klarhed.
  • Føle dig stærkere og klar til at navigere i dit liv uanset, hvad livet bringer.

 

Vi introducerer en forståelse, hvor du vil få dybere indsigt i, hvordan du oplever livet, og hvad der skal til for at bryde gamle vaner og mønstre. Vores fællesskab vil bestå af nærværende indsigtsfulde samtaler og oplæg, som styrker din selvrefleksion og højner dit forståelsessniveau. ​


Oplev magien og indsigter komme til live, når vi peger på den spirituelle formløse natur.


Med nærvær fordyber os i Nu'et. Opdag hvad, der ligger udover vores personlige tanker og følelsers evindelige talen og til tider råben på opmærksomhed.


Det praktiske

Der er plads til max 14 deltagere på holdet.


Pris: Kr. 1875,- inkl. moms.


Tidspunkt og datoer:
Kl. 09:00 - 10:30 søndage den 12/9, 19/9, 26/9, 10/10, 17/10, 24/10, 7/11, 14/11, 21/11 og 28/11.

 

Sted:
Vi mødes på Zoom, en online platform, der er nem og lige til at bruge. 


Alle møder bliver optaget, så du har mulighed for at se dem i fred og ro når det passer dig. Hvis du er forhindret i at deltage, går du ikke glip af seancen.


Du vil få adgang til lukket Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til os og blive i dialogen med de andre deltagere.


Tilmelding og betaling:

Du tilmelder dig ved at sende en e-mail. Skriv Morgenshot i emnelinjen og i mailen skriver du dit navn, adresse og telefonnummer. Herefter modtager du en bekræftelse med indbetalingsoplysninger.


Når du har betalt, er din plads sikret og din tilmelding bindende. Kontakt os for muligheden om at indgå en aftale om ratebetaling.

RO, VARME & 100 % TILSTEDEVÆRELSE

Under forløbet oplevede jeg ro, varme og 100 procent tilstedeværelse fra Trines og Thunes side. Dette ”helle” rum, som vi sammen fik skabt, var meget magisk.


Jeg fik en del indsigter som har åbnet mine øjne op for nye muligheder, som jeg ikke tidligere så -  særligt i mit arbejdsliv. Og indsigter som personligt, har givet mig mere indre ro og selvværd.


​Det jeg tager med mig fra forløbet er, at jeg er blevet bedre til at mærke efter og finde min indre ro, inden jeg tager en større beslutning.


Jeg er blevet mere nysgerrig på livet, og hvad det byder mig.


Jeg opdager nye gaver/muligheder som ”falder” ned i min turban -  gaver, som jeg førhen ville have ignoreret. I dag nyder jeg disse gaver/muligheder, og mærker efter hvad jeg har lyst til, og det giver mig et stort smil på læben hver gang.


Hvis du har lyst til at blive klogere på dig selv, verden og medmenneskerne omkring dig, så tillad dig selv at tage dette forløb."  

Linnea Lykkegaard Laursen

- Designer

Annelise Thune er certificeret Life & Business Coach, 3P Coach og Gruppe Facilitator, og interessen for det fysiske, mentale og åndelige samspil er stor. Annelise har fordybet sig i forståelsen fom De Tre Principper siden 2017.

Thunes mission er at guide mennesker mod større forståelse og indsigt i principperne bag vores mentale design, så flere lever et liv med ro, glæde og kærlighed.

Læs mere her.

Sammen er vi

Trine Høhrmann har en M.A. i Jungian Counseling Psychology, en B.A. i psykologi og filosofi med vægt på naturen som terapeutisk "redskab", 3P Coach, samt en NLP Master Practitioner. Trine har fordybet sig i forståelsen om De Tre Principper siden 1996.

Trines unikke tilgang og store forståelse for, hvordan mennesker finder ro, hjælper klienter og kursister med at finde ind til deres kerne og livsformål.

Læs mere her.